Anties krūtinėlės, pagamintos kiniškai

Ingredientai:

2 vnt. Anties krūtinėlės
1 šaukštelis Cukrus
1 šaukštas Cheresas
1 šaukštas Ryžių vynas
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Tarkuota apelsino žievelė

Gaminimas:

Nuo krūtinėlių (dvigubų) nulupkite odelę, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.

Lėkštėje sumaišykite cukrų, cheresą, ryžių vyną, sojų padažą ir tarkuotą apelsinų žievelę. Sudėkite į marinatą anties krūtinėlių gabalėlius, išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje 10 – 15 min.

Įkaitinkite keptuvę, supilkite mėsą kartu su marinatu, maišydami kepkite ant kaitrios liepsnos 6 min.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą