Aštrūs kepti salierai

Ingredientai:

500 g Salierų stiebai
2 vnt. Čili pipirai
1 šaukštas Aliejus
4 šaukštelis Cukrus
2 šaukštas Sojos padažas

Gaminimas:

Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite, su skutikliu nuskuskite viršutinį sluoksnį. Stiebus supjaustykite 4 cm ilgio gabalėliais, tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai į 3 – 4 dalis. Lapelius nuo salierų stiebų viršūnėlių palikite, juos irgi galima panaudoti.

Salierus sudėkite į gilų dubenį, apibarstykite cukrumi, išmaišykite. Pipirus perpjaukite, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite šiaudeliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pipirus, salierus ir ant vidutinio kaitrumo viryklės pamaišydami kepkite 7 – 10 min. Tada suberkite ir lapelius ir vėl pamaišydami kepkite, kol nebeliks skysčio. Tuomet įpilkite sojos padažo ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą