Avižinių dribsnių saldainiai

Ingredientai:

50 g Sviestas
100 g Cukrus
150 g Avižiniai dribsniai
5 šaukštas Grietinėlė
1 šaukštelis Likeris
5 šaukštas Cukraus pudra
2 šaukštas Kakava
3 šaukštas Kondensuotas pienas

Gaminimas:

Puode ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, avižinius dribsnius ir truputį pakepinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir likerį, išmaišykite ir pakaitinkite, kol skystis visai susigers.

Masę atšaldykite, iškrėskite ant kepimo popieriaus ir iškočiokite 2 cm storio lakštą. Supjaustykite gabaliukais ir aptepkite glajumi.

Glajui cukraus pudrą sumaišykite su kakava ir kondensuotu pienu.

Porcijos: 10
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą