Blyneliai su obuoliais

Ingredientai:

1 stiklinė Miltai
1 šaukštas Cukrus
3/4 šaukštelis Kepimo milteliai
1/4 šaukštelis Druska
1 vnt. Kiaušiniai
1/3 stiklinė Pienas
4 šaukštelis Sviestas
1 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštelis Tarkuota apelsino žievelė
1/4 šaukštelis Vanilės ekstraktas
3/4 stiklinė Obuoliai tarkuoti
1/4 stiklinė Aliejus
1 šaukštelis Cukraus pudra

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį, pieną, sviestą, apelsinų sultis, apelsino žievelę ir vanilės ekstraktą. Šią masę po truputį supilkite į dubenį su miltais, išmaišykite. Tešlą sumaišykite su obuoliais.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kepkite, kol blyneliai paskrus. Iškepusius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus, paskui apibarstykite cukraus pudra. Patiekite šiltus.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą