Braziliški marakujos putėsiai

Ingredientai:

1 vnt. Marakuja
200 g Grietinėlė
2 g Želatina

Gaminimas:

Pagaminti marakujos putėsius mums reikės perpjauti pusiau marakują, išimti vidurius, pertinti marakują per sietelį ir taip atskirti sultis nuo sėklų.

Sultis sumaišyti su grietinėle, želatina, kondensuotu pienu. Gautą masę įdėti į apvalią formelę ir įdėti į šaldytuvą 20 minučių.

Pagaminti apatiniam sluoksniui reikės sumaišyti ištirpintą baltąjį šokoladą su susmulkintais sausainiais ir įdėti į šaldytuvą.

Su metaline formele išpjauname sustingusius sausainius su šokoladu ir ant viršaus uždedame marakujos putėsius.

Užpilą padarome iš marakujos sulčių ir sėklų. Užpilame ant putėsių viršaus.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą