Garuose virti virtiniai su braškėmis

Ingredientai:

600 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Soda
300 ml Kefyras
žiupsnelis Druska
500 g Braškės
100 g Cukrus

Gaminimas:

Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.

Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.

Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą