Greitai paruošiama pica

Ingredientai:

200 g Varškė (neriebi)
100 ml Alyvuogių aliejus
1 pakelis Kepimo milteliai
2 vnt. Kiaušiniai
350 g Miltai
pagal skonį Druska
100 g Dešra saliami
250 g Fermentinis sūris
2 vnt. Pomidorai
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
50 g Marinuoti grybai
100 g Pomidorų padažas
sauja Juodosios alyvuogės

Gaminimas:

Tešlai varškę sumaišykite su alyvų aliejumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Greitai užmaišykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 175 C.

Nuplaukite papriką, pašalinkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Saliami ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Grybus – plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Plonai iškočiokite tešlą ir padėkite ją ant kepimo skardos, išteptos sviestu. Iškočiotos tešlos viršų gausiai patepkite alyvų aliejumi ir kečupu, užbarstykite pusę sutarkuoto sūrio.

Tolygiai išdėliokite įdarą ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje iki geltonai – rusvos spalvos apie 20 min.

Iškeptą picą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir iš karto patiekite.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą