Guliašas su šparaginėmis pupelėmis

Ingredientai:

500 g Kiauliena
500 g Jautiena
300 g Kiaulienos šoninė
450 g Bulvės
750 g Šparaginės pupelės
1 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Sultinys
1 šaukštas Baltas sausas vynas
2 šaukštelis Sviestas
2 šaukštelis Cukrus
2 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Šoninę pakepinkime, sudėkime sviestą ir pakepinkime svogūnus iki permatomos spalvos, apibarstykime cukrumi ir dar pakepinkime. Tada sudėkime mėsą ir lengvai apkepkime. Apšlakstykime vynu arba actu, supilkime sultinį ir troškinkime valandą uždengtame inde. Tada suberkime šparagines pupeles, bulves ir dar patroškinkime 40 min.
Tiekime su ryžiais arba balta duona.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 120min.

Parašykite komentarą