Kiaušinių lietiniai su krevetėmis

Ingredientai:

100 g Virtos krevetės (išgliaudytos)
4 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Krakmolas
0,5 stiklinė Vištienos sultinys
3 šaukštas Raudonas sausas vynas
4 šaukštas Augalinis aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Žalumynai (papuošimui)

Gaminimas:

Krevetes sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnu, vynu, druska bei pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš kiaušinių ir trupučio vandens pasigaminkite plakinį, iš jo iškepkite maždaug 10 plonyčių lietinių blynelių.

Į kiekvieną blynelį įvyniokite pasigaminto krevečių įdaro. Pagamintus blynelius vandens vonelėje virkite maždaug 15 minučių.

Vištienos sultinį užvirkite, į jį supilkite nedideliame vandens kiekyje ištirpdytą krakmolą, vėl leiskite užvirti.

Prieš patiekdamos blynelius, juos apliekite vištienos sultiniu ir papuoškite žalumynais.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 45min.

Parašykite komentarą