Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

Ingredientai:

350 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
350 g Kiaulienos faršas
250 g Baltagūžiai kopūstai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Vanduo
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Grietinė

Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.

Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.

Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.

Patiekite su sviestu ar grietine.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą