Kreminė salierų sriuba su graikiniais riešutais ir parmezanu

Ingredientai:

4 vnt. Salierų stiebai
0,5 vnt. Salierai
2 vnt. Bulvės
1 vnt. Svogūnai
750 ml Vištienos sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Petražolės
2 šaukštas Graikiniai riešutai
40 g Parmezano sūris

Gaminimas:

Daržoves smulkiai supjaustykite ir virkite pasūdytame vištienos sultinyje tol, kol suminkštės.

Baigiant virti, sudėkite pipirus ir petražoles. Sriubą sutrinkite smulkintuvu iki purios masės.

Patiekiant pabarstykite skaldytais riešutais ir tarkuotu parmezanu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

***

Kokybiškas betonas

Parašykite komentarą