Maltinukai su duonos įdaru

Ingredientai:

500 g Malta jautiena
500 g Malta kiauliena
2 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Krakmolas
2 šaukštas Sviestas
100 g Batonas
100 g Juoda duona
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Mėsos prieskoniai
100 g Malti džiūvėsėliai

Gaminimas:

Į mėsą įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite 2 susmulkintus ir svieste pakeptus svogūnus, batono riekeles, krakmolą, įberkite prieskonių ir druskos. Gerai išminkykite. Juodą duoną supjaustykite kubeliais ir pakepę aliejuje sumaišykite su pakeptu svogūnu. Formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdami duonos kubelių įdaro.

Maltinius apvoliokite kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą. Įpilkite stiklinę vandens ir kepkite 200°C temperatūros orkaitėje apie 45 min. Patiekite su bulvių koše.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 45min.

Parašykite komentarą