Meksikietiska vištiena

Ingredientai:

500 g Vištienos krūtinėlių filė
3 šaukštas Pomidorų padažas
1,5 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
0,5 šaukštelis Cukrus
30 ml Laimo vaisių sultys
1 šaukštelis Alyvuogių aliejus
300 g Konservuotos saldžiosios paprikos
2 vnt. Pomidorai
1 vnt. Svogūnai
sauja Petražolės
sauja Kalendros
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.

Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.

Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.

Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).

Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.

Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą