Morkų pyragas

Ingredientai:

5 vnt. Kiaušiniai
350 g Cukrus
335 ml Aliejus
500 g Morkos
300 g Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
150 g Graikiniai riešutai
šaukštelis Cinamonas
120 g Sviestas
150 g Cukraus pudra
šlakelis Vanilės ekstraktas
300 g Maskarponės sūris

Gaminimas:

Kiaušinius plakite su cukrumi, kol masė padidės.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Viską sudėkite į vieną puodą su tarkuotomis morkomis ir gerai išmaišykite.

Ten pat supilkite aliejų ir suberkite smulkintus riešutus. Dar kartą gerai viską išmaišykite ir gautą masę sukrėskite į sviestu pateptą formą.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25–35 minutes.

Aptepui visus reikalingus produktus supilkite į vieną puodą ir gerai išsukite. Iškepusį pyragą atšaldykite ir aptepkite sūrio mase. Laikykite šaltai.

Porcijos: 10
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą