Ingredientai:
1 kg | Aviena |
200 g | Sviestas |
200 g | Svogūnai |
1 šaukštelis | Aitriosios paprikos milteliai |
0,5 šaukštelis | Kuminai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Avieną tris kartus sumalkite mėsmale. Trečią kartą maldami sudėkite ir sviestą. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepkite šaukštelyje sviesto. Svogūnas turi būti salsvas ir minkštas. Kai kepti svogūnai atvės, sudėkite juos į avienos faršą. Kuminų sėklas sugrūskite.
Sudėkite į faršą prieskonius, pagal skonį įberkite druskos, pipirų. Gerai išmaišykite, suformuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir ištroškinkite garpuodyje.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.