Nekeptas sūrio pyragas

Ingredientai:

200 g Saldūs sausainiai
100 g Sviestas
500 g Maskarponės sūris
200 ml Grietinėlė (riebi)
150 g Cukrus
20 g Želatina

Gaminimas:

Želatiną užpilkite 100 šalto vandens ir palikite valandai pastovėti.
Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu, išklokite į formos dugną ir įdėkite į šaldytuvą.

Želatiną kaitinkite ant viryklės, kol užvirs, paskui palikite atvėsti.

Grietinėlę išplakite su cukrumi, sudėkite maskarponę, gerai išmaišykite. Supilkite želatiną ir dar kartą išmaišykite.

Masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite ir 3 – 4 valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą