Salotos su avokadais ir krevetėmis

Ingredientai:

250 g Krevetės
100 g Įvairios lapinės salotos
1 vnt. Avokadai
3 šaukštas Citrinų sultys
100 ml Jogurtas (natūralus)
0,5 šaukštelis Cukrus
2 šaukštelis Saldžios garstyčios
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite nedideliais gabalėliais.

Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kaulą. Minkštimą supjaustykite plonomis riekelėmis ir apšlakstykite šaukšteliu citrinų sulčių.

Paruoškite padažą: jogurtas sumaišomas su cukrumi, druska, saldžiomis garstyčiomis ir likusiomis citrinų sultimis.

Į vieną indą supilkite virtas krevetes, suplėšytus salotų lapus ir smulkintą avokadą. Viską pagardinkite pipirais ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite į salotinę. Padažas patiekiamas atskirai.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.

Parašykite komentarą