Su obuoliais ir medumi keptas kamemberas

Ingredientai:

250 g Kamembero sūris
1 vnt. Obuoliai
3-4 šaukštas Tamsus medus
0,2 stiklinė Žemės riešutai (skrudinti)

Gaminimas:

Sūrį supjaustykite trikampiais gabalėliais, pabadykite šakute.

Išimkite sūrį ir įdėkite į nedidelę kepimo formą aukštais kraštais. Patartina, kad formos skersmuo nebūtų daugiau, nei 5 centimetrais didesnis už sūrio skersmenį.

Obuolį supjaustykite plonomis skiltelėmis, kiekvieną skiltelę – perpus.

Į kiekvieną tarpą tarp sūrio gabalėlių įsėkite po kelias skilteles.

Apliekite medumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 min. Riešutus sutrinkite trintuvu, tada apibarstykite jais sūrį.

Patiekite šiltą.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.

Parašykite komentarą