Sūrio sriuba

Ingredientai:

1 l Mėsos sultinys
40 g Miltai
50 g Sviestas
150 g Fermentinis sūris
170 ml Grietinėlė
1 vnt. Kiaušinių tryniai
sauja Petražolės
sauja Laiškiniai česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Įkaitinti sviestą, jame paskrudinti miltus. Tada supilti sultinį ir maišant virti apie 8 min. Suberti sutarkuotą sūrį, prieskonius. Sūriui ištirpus, supilti grietinėlę su joje išplaktu kiaušinio tyniu, išmaišyti ir sriubą nukaisti.

Į sriubą suberti susmulkintus žalumynus. Sriubą patiekti su batono skrebučiais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą