Svogūnų žiedai su saldžiarūgšte tešla

Ingredientai:

500 ml Aliejus
2 vnt. Svogūnai (raudonieji)
100 g Rikotos sūris
100 g Miltai
200 ml Mineralinis vanduo (gazuotas)
2 šaukštas Pomidorų padažas
1/2 šaukštelis Tabasko padažas
1/2 šaukštelis Vorčesterio padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Įpilkite į keptuvę aliejaus (kad apsemtų apie trečdalį aukščio) ir įkaitinkite iki 190 laipsnių/. Supjaustykite svogūną centimetro storio žiedais. Prasijokite miltus, įpilkite mineralinio vandens ir užmaišykite tešlą. Įberkite druskos, pipirų.

Merkite svogūnus į tešlą ir apkepkite aliejuje, kol susidarys gelsva plutelė (2 – 3 minutes). Lėkštėje sumaišykite rikotos sūrį, pomidorų padažą, svogūnų laiškus, padažus, įberkite druskos, pipirų. Patiekite karštus žiedus su pasigamintu padažu.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą