Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

Ingredientai:

20 vnt. Vafliai
300 g Kokoso drožlės
200 g Razinos
200 g Džiovinti abrikosai
200 g Džiovintos slyvos
200 g Sviestas
1 l Pienas
200 g Cukrus
4 vnt. Kiaušinių tryniai
4 šaukštas Miltai
2 šaukštas Tarkuota apelsino žievelė

Gaminimas:

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.

Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą