Varškėčiai su obuoliais

Ingredientai:

250 g Varškė
1 kg Obuoliai
100 ml Citrinų sultys
3 vnt. Kiaušiniai
60 g Manų kruopos
žiupsnelis Druska
4 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Cinamonas

Gaminimas:

Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pusę jų sumaišyti su citrinos sultimis ir dviem šaukštais vandens. 4-5 minutes patroškinti ant silpnos ugnies, tada įberti cukraus ir cinamono.

Sumaišyti likusius obuolius, varškę, manus, kiaušinius ir palikti 10-15 minučių kambario temperatūroje. Tada daryti nedidelius varškėčius ir apkepti iš abiejų pusių. Labai gardu su troškintais obuoliais arba uogiene.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą