Ingredientai:
250 g | Varškė |
1 kg | Obuoliai |
100 ml | Citrinų sultys |
3 vnt. | Kiaušiniai |
60 g | Manų kruopos |
žiupsnelis | Druska |
4 šaukštas | Cukrus |
žiupsnelis | Cinamonas |
Gaminimas:
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pusę jų sumaišyti su citrinos sultimis ir dviem šaukštais vandens. 4-5 minutes patroškinti ant silpnos ugnies, tada įberti cukraus ir cinamono.
Sumaišyti likusius obuolius, varškę, manus, kiaušinius ir palikti 10-15 minučių kambario temperatūroje. Tada daryti nedidelius varškėčius ir apkepti iš abiejų pusių. Labai gardu su troškintais obuoliais arba uogiene.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 40min.