Varškės spurgos su obuolių įdaru

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Cukrus
250 g Varškė
250 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
600 ml Aliejus
1 šaukštas Cukraus pudra
1 vnt. Obuoliai
1 šaukštas Cukrus

Gaminimas:

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, kepimo miltelius, miltus. Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.

Blynelių kraštus suklijuokite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje. Patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą