Virtiniai su grybais

Ingredientai:

2 stiklinė Kvietiniai miltai
1 stiklinė Grikių miltai
2 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
pagal skonį Druska
500 g Grybai
500 g Bulvės
2 vnt. Svogūnai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Smulkiai supjaustytus grybus (pavyzdžiui, pievagrybius) ir svogūnus apkepinti aliejuje ir uždengus truputį patroškinti. Bulves išvirti ir sutrinti. Sumaišyti su grybais, pagardinti pipirais, druska.

Užminkyti tešlą, plonai iškočioti ir pjaustyti kvadratėliais arba skridinėliais. Į vidų dėti įdaro ir kruopščiai užspausti kraštelius. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 10 minučių, kol iškils į paviršių. Patiekti su grietine ar sviesto, grietinės ir žalumynų padažu.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą