Zrazai

Ingredientai:

800 g Kiaulienos faršas
5 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
2 riekelė Batonas
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Miltai
5 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite.

Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Likusius kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Iš faršo formuokite paplotėlius, į jų vidurį dėkite po 1 valg. š. smulkintų virtų kiaušinių. Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir keptuvėje iškepkite.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 110min.

Parašykite komentarą