Zuikio sriuba

Ingredientai:

100 g Triušiena
10 g Morkos
5 g Svogūnai
30 g Ryžiai
5 g Salierai
10 g Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Konservuoti žalieji žirneliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Prieskoniai

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, truputį apkepkite aliejuje. Tada suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir morką.

Daržoves ir mėsą perdėkite į puodą ir užpilkite puse litro vandens. Suberkite smulkintus saliero stiebus ir valandą virkite ant silpnos ugnies, vis nuimdami susidariusias putas.

Atskirai išvirkite ryžius.

Kai baigs virti mėsa su daržovėmis, sultinį nupikite per sietelį. Mėsos gabaliukus sudėkite į sriubos lėkštes, įdėkite ryžių, žirnelių ir užpilkite sultiniu.

Porcijos: 1
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą