
Ingredientai:
4 vnt. | Bananai |
100 ml | Pienas |
50 ml | Grietinė |
2 vnt. | Kiaušiniai |
4 šaukštas | Sviestas |
2/3 stiklinė | Miltai |
1/2 stiklinė | Avižiniai dribsniai greito paruošimo |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
žiupsnelis | Druska |
100 ml | Klevų sirupas |
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Vidutinio dydžio dubenyje sutrinkite tris bananus šakute; supilkite pieną, grietinę, įmuškite kiaušinius ir įdėkite du šaukštelius sviesto, išmaišykite.
Sumaišykite miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Atsargiai įmaišykite bananų tyrę į miltų mišinį.
Pašildykite kitus du šaukštus sviesto didelėje keptuvėje; supilkite ketvirtadalį stiklinės tešlos porcijos į keptuvę atskirai viena nuo kitos.
Kepkite, kol paruduos, apie dvi minutes. Švelniai apverskite; kepkite, kol ir kita pusė paruduos. Perkelkite į orkaitę ant kepimo popieriaus, kad liktų šilti, kol kepsite kitus pyragėlius. Kai visus iškepkite, apliekite likusia bananų tyre iš likusio banano ir patiekite su klevų sirupu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.