Avižiniai bananiniai pyragėliai

Ingredientai:

4 vnt. Bananai
100 ml Pienas
50 ml Grietinė
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Sviestas
2/3 stiklinė Miltai
1/2 stiklinė Avižiniai dribsniai greito paruošimo
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
100 ml Klevų sirupas

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Vidutinio dydžio dubenyje sutrinkite tris bananus šakute; supilkite pieną, grietinę, įmuškite kiaušinius ir įdėkite du šaukštelius sviesto, išmaišykite.

Sumaišykite miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Atsargiai įmaišykite bananų tyrę į miltų mišinį.

Pašildykite kitus du šaukštus sviesto didelėje keptuvėje; supilkite ketvirtadalį stiklinės tešlos porcijos į keptuvę atskirai viena nuo kitos.

Kepkite, kol paruduos, apie dvi minutes. Švelniai apverskite; kepkite, kol ir kita pusė paruduos. Perkelkite į orkaitę ant kepimo popieriaus, kad liktų šilti, kol kepsite kitus pyragėlius. Kai visus iškepkite, apliekite likusia bananų tyre iš likusio banano ir patiekite su klevų sirupu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą