Blyneliai su šparaginėmis pupelėmis ir feta

Ingredientai:

500 g Šparaginės pupelės
1 sauja Krapai
1 sauja Salierų lapai
2 sauja Svogūnų laiškai
1/2 stiklinė Fetos sūris
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1/2 stiklinė Miltai
2 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Sutrinkite trintuvu šparagines pupeles, sumaišykite su smulkintais krapais, salierų lapais, svogūnų laiškais, sūriu, kiaušiniu, druska, pipirais.

Po truputį berkite miltus, kol tešla pasidarys tirštoka, tąsi. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę.

Kepkite, kol blyneliai paskrus, po 4 min. iš kiekvienos pusės.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą