
Ingredientai:
500 g | Brokoliai |
200 g | Rūkyta kiaulienos nugarinė |
žiupsnelis | Razinos |
1 vnt. | Svogūnai |
200 g | Konservuoti žalieji žirneliai |
100 g | Migdolai |
3 šaukštas | Majonezas |
2 šaukštas | Balzaminis actas |
1 šaukštas | Medus |
žiupsnelis | Druska |
Gaminimas:
Visus komponentus užpilui sumaišykite.
Brokolius išskirstykite žiedynais, 3 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Paskui perpilkite šaltu vandeniu.
Brokolius supjaustykite gabalėliais, svogūnus – pusžiedžiais. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.
Sumaišykite brokolius, kiaulieną, svogūnus, žaliuosius žirnelius, razinas ir migdolus. Užpilkite užpilu, pastatykite 1 val. į šaldytuvą.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.