Imbieriniai sausainiai

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
1/4 pakelis Kepimo milteliai
gabaliukas Imbiero šaknis
1 šaukštelis Cinamonas
6 vnt. Gvazdikėliai
100 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1 pakelis Vanilinis cukrus

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įberkite tarkuotą imbierą, cinamoną ir maltus gvazdikėlius. Atskirai išmaišykite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei kiaušiniu. Gerai išsukite ir sumaišykite su miltais. Išminkykite tešlą, pabarstykite kočiojimo lentą miltais ir iškočiokite tešlą 5-7 mm lakštu.

Išspauskite norimos formos sausainėlius ir sudėkite juos į riebalais pateptą bei miltais (arba manų kruopomis) pabarstytą skardą. Kepkite 180°C temperatūros orkaitėje 30 min. Iškepusius ir atvėsusius sausainėlius puoškite glajumi ir dekoratyviniais pabarstais.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą