Ingredientai:
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 vnt. | Brokoliai |
2 vnt. | Morkos |
100 g | Kininis kopūstas |
50 g | Grybai |
350 g | Kalakutienos filė |
1 vnt. | Čili pipirai |
2 skiltelė | Česnakai |
10 g | Imbieras |
žiupsnelis | Svogūnų laiškai |
2 šaukštas | Sojos padažas |
1 šaukštas | Ryžių vynas |
3 šaukštas | Vanduo |
1 šaukštelis | Kukurūzų krakmolas |
1 šaukštelis | Sezamų aliejus |
50 g | Anakardžių riešutai |
2 vnt. | Svogūnų laiškai |
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje (galite naudoti “wok”) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutienos juosteles ir pakepinkite 1 min. Tada suberkite česnaką, imbierą, svogūnų laiškus bei aitriuosius pipirus ir pakepinkite dar pusę minutės. Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytas daržoves ir pakepinkite 1 min.
Sumaišykite sojos padažą, ryžių vyną, 2 šaukštus vandens ir šiuo mišiniu apipilkite daržoves. Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens ir įmaišykite į daržoves. Leiskite užvirti, tada sumažinkite ugnį, pakaitinkite 1min, įmaišykite sezamų sėklų aliejų.
Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite anakardžių riešutais ir svogūnų laiškais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.