Kiaulienos kepsneliai su baklažanais

Ingredientai:

500 g Kiaulienos nugarinė
1 vnt. Baklažanai
pagal skonį Mėsos prieskoniai
pagal skonį Druska
3 šaukštas Grietinė
50 g Sviestas
1/4 vnt. Citrinos
6 šaukštas Aliejus
1 vnt. Lauro lapai
1 vnt. Salierų stiebai

Gaminimas:

Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 4 dalis, truputį pamuškite mėsos plaktuku arba peiliu. Užbarstykite prieskonių ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Paskui kepsnius sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite grietinės, kelis pipirus, laurų lapų, salierų lapelių ir patroškinkite.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais, po to – juostelėmis, pabarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir po 5 min. apkepkite keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekite su baklažanais ir padažu, kuriame troškinosi. Papuoškite citrinos žievelės šiaudeliais ir salierų lapeliais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą