Kiaulienos šonkauliai

Ingredientai:

1,5 kg Kiaulienos šonkauliukai
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
4 skiltelė Česnakai
5 vnt. Lauro lapai
3 vnt. Rozmarinai (šakelės)
pagal skonį Juodieji pipirai (nemalti)
100 g Teriyaki padažas
3 šaukštas Cukraus sirupas
6 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Pipirai

Gaminimas:

Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.

Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.

Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.

Palikite marinuotis 4–12 valandas.

Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą