Kiniška žuvis

Ingredientai:

800 g Žuvies filė (lašišos, upėtakio, menkės)
6 vnt. Slyviniai pomidorai
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
0,5 vnt. Čili pipirai
2 šaukštas Miltai
2 šaukštas Krakmolas
100 ml Sojos padažas
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis Garstyčios
2 skiltelė Česnakai
100 ml Aliejus

Gaminimas:

Pomidorus nuplaukite, perpjaukite perpus. Iš paprikų išimkite sėkleles. Žalią papriką supjaustykite šiaudeliais, raudoną – žiedeliais, žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Miltus sumaišykite su krakmolu ir maltomis paprikomis. Šiame mišinyje apvoliokite žuvį. Įkaitintame aliejuje po tris minutes iš abiejų pusių apkepkite žuvies gabalėlius.

Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Garstyčias sumaišykite su sojų padažu ir česnako gabalėliais. Žuvį ir daržoves sudėkite į dubenį, apliekite pasigamintu padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą