Meksikietiška pica su juodosiomis pupelėmis

Ingredientai:

300 g Šaldyta mielinė tešla
450 g Konservuotos juodosios pupelės
sauja Petražolės
4 šaukštas Salsa padažas
1 šaukštelis Kmynai
1/4 šaukštelis Aitriųjų paprikų padažas
2 skiltelė Česnakai
1,5 stiklinė Čederio sūris (tarkuotas)
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1/2 stiklinė Grietinė

Gaminimas:

Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.

Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.

Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.

Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą