Ingredientai:
3 vnt. | Morkos |
4 vnt. | Salierų stiebai |
250 g | šparaginės pupelės |
3 vnt. | Pomidorai |
300 g | Žirneliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
50 g | Virtas kumpis |
sauja | Bazilikai |
3 šaukštas | Obuolių actas |
Gaminimas:
Morkas supjaustykite šiaudeliais, salierus – nedideliais gabaliukais. Morkas ir salierus kartu su šparaginėmis pupelėmis 5 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinkite vandenį ir į daržoves sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus ir žirnelius. Įberkite kapotų bazilikų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite daržoves maždaug 5 min. Pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite actu. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį ir išmaišykite. Salotas patiekite šiltas.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.