Šokoladinis vyniotinis su bananais

Ingredientai:

100 g Miltai
100 g Cukrus
1 šaukštas Cukrus (pabarstymui ant papločio)
4 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Kakava
1 šaukštelis Tarkuota citrinos žievelė
4 vnt. Bananai
250 ml Grietinėlė (35 riebumo)
25 ml Citrinų sultys
100 g Juodasis šokoladas

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius su 100 gramų cukraus ir tarkuota citrinos žievele. Suberkite miltus, kakavos miltelius, gerai išmaišykite. Išliekite tešlą kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir išteptą sviestu. Kepkite 8 minutes 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Išimkite karštą paplotį ant virtuvinio rankšluosčio. Apibarstykite 1 šaukštu cukraus, susukite ir palikite atvėsti.

Šokoladą sulaužykite smulkiais gabalėliais. Iki putų išplakite grietinėlę. Bananus su citrinos sultimis trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Sumaišykite su grietinėle ir šokolado gabalėliais.

Išvyniokite susuktą kepinį, ant viršaus užtepkite įdarą ir vėl susukite. Galima apibarstyti tarkuotu šokoladu.

Porcijos: 10
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą