
Ingredientai:
100 g | Triušienos filė |
100 ml | Pienas |
50 g | Balta duona |
3 vnt. | Putpelių kiaušiniai |
2 šaukštas | Aliejus |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Prieskoniai |
Gaminimas:
Mėsą nuplaukite ir sumalkite mėsmale. Gautą faršą dar kartą permalkite mėsmale.
Duoną išmirkykite piene ir išspaudę skystį įdėkite ją į faršą. Pasūdykite, įpilkite išplaktus kiaušinius, kruopščiai viską išmaišykite.
Suformuokite norimo dydžio kotletukus ir apkepkite iš abiejų pusių, o tada orkaitėje kepkite dar apie dvidešimt minučių, kol bus paruošti.
Tinka su bet kokiu vaikų mėgstamu garnyru: bulvių koše, ryžiais, grikių kruopomis, troškintomis daržovėmis.
Porcijos: 1
Pagaminamas per: 0min.