Jautienos šašlykas

Ingredientai:

800 g Jautienos sprandinė
40 g Ančiuviai
1 šaukštas Cukrus
4 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Pipirai (žalieji)
žiupsnelis Mairūnai (šviežias)
2 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite keturkampiais gabalėliais, maždaug po 30–40 gramų.

Marinatui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Mėsą sudėkite į indą, užpilkite marinatu, išmaišykite, gerai suspauskite ir, uždengę indą, šaltai palaikykite 4–12 val.

Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.

Kepkite ant vidutinio karštumo žarijų, iešmą sukiodami apie 20 minučių.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą