Ingredientai:
4 stiklinė | Miltai |
1,5 šaukštelis | Kepimo milteliai |
1 šaukštelis | Druska |
1 stiklinė | Razinos |
1 šaukštas | Kmynai |
2 stiklinė | Pasukos |
Gaminimas:
Dubenyje persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir geriamąją sodą. Suberkite razinas ir kmynus, gerai išmaišykite. Įplakite pasukas, kad gautųsi minkšta tešla.
Švelniai išminkykite tešlą ir padalinkite į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies suformuokite apvalų kepalą, kuriuos kepkite kepimo popieriumi išklotoje ir riebalais išteptoje skardoje.
Skardą su duona pašaukite į įkaitintą (iki 190 laipsnių) orkaitę ir kepkite apie 45 min.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 45min.