Airiška duona

Ingredientai:

4 stiklinė Miltai
1,5 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Druska
1 stiklinė Razinos
1 šaukštas Kmynai
2 stiklinė Pasukos

Gaminimas:

Dubenyje persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir geriamąją sodą. Suberkite razinas ir kmynus, gerai išmaišykite. Įplakite pasukas, kad gautųsi minkšta tešla.

Švelniai išminkykite tešlą ir padalinkite į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies suformuokite apvalų kepalą, kuriuos kepkite kepimo popieriumi išklotoje ir riebalais išteptoje skardoje.

Skardą su duona pašaukite į įkaitintą (iki 190 laipsnių) orkaitę ir kepkite apie 45 min.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 45min.

Parašykite komentarą