
Ingredientai:
500 g | Salierų stiebai |
2 vnt. | Čili pipirai |
1 šaukštas | Aliejus |
4 šaukštelis | Cukrus |
2 šaukštas | Sojos padažas |
Gaminimas:
Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite, su skutikliu nuskuskite viršutinį sluoksnį. Stiebus supjaustykite 4 cm ilgio gabalėliais, tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai į 3 – 4 dalis. Lapelius nuo salierų stiebų viršūnėlių palikite, juos irgi galima panaudoti.
Salierus sudėkite į gilų dubenį, apibarstykite cukrumi, išmaišykite. Pipirus perpjaukite, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite šiaudeliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pipirus, salierus ir ant vidutinio kaitrumo viryklės pamaišydami kepkite 7 – 10 min. Tada suberkite ir lapelius ir vėl pamaišydami kepkite, kol nebeliks skysčio. Tuomet įpilkite sojos padažo ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.