Braškių ir baltojo šokolado sūrio pyragas

Ingredientai:

175 g Trapios tešlos sausainiai
50 g Sviestas
200 g Baltasis šokoladas
500 g Maskarponės sūris
225 g Braškės

Gaminimas:

Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į dvidešimties centimetrų pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.

Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Supilkite ištirpintą šokoladą ir braškes, viską išmaišykite. Supilkite į formą, padėkite į šaldytuvą keturioms valandoms prieš patiekdami.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą