
Ingredientai:
1 vnt. | Marakuja |
200 g | Grietinėlė |
2 g | Želatina |
Gaminimas:
Pagaminti marakujos putėsius mums reikės perpjauti pusiau marakują, išimti vidurius, pertinti marakują per sietelį ir taip atskirti sultis nuo sėklų.
Sultis sumaišyti su grietinėle, želatina, kondensuotu pienu. Gautą masę įdėti į apvalią formelę ir įdėti į šaldytuvą 20 minučių.
Pagaminti apatiniam sluoksniui reikės sumaišyti ištirpintą baltąjį šokoladą su susmulkintais sausainiais ir įdėti į šaldytuvą.
Su metaline formele išpjauname sustingusius sausainius su šokoladu ir ant viršaus uždedame marakujos putėsius.
Užpilą padarome iš marakujos sulčių ir sėklų. Užpilame ant putėsių viršaus.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.