Burokėlių užkandis

Ingredientai:

700 g Burokėliai
4 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Krienai
1 šaukštas Balzaminis actas
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Žalumynai
1 vnt. Agurkai

Gaminimas:

Burokėlius ir morkas nuplaukite ir su odele išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai atvės, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite, tada suberkite į tarkuotas daržoves.

Padažui sumaišykite obuolių actą, cukrų, druską, pipirus ir krienus. Apliekite daržoves padažu, išmaišykite ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Paskui išskirstykite daržovių masę porcijomis, papuoškite agurkų riekelėmis ir žalumynais.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą