Cukinijų blyneliai

Ingredientai:

2 vnt. Cukinijos
1 šaukštelis Druska
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
10 vnt. Salierų lapai
1 vnt. Česnakai
1/4 šaukštelis Juodieji malti pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Miltai
1/2 šaukštelis Aliejus

Gaminimas:

Cukinijas rinkitės jaunas, kurių odelė dar plonytė ir jų nereikia lupti. Jeigu naudosite didelę peraugusią cukiniją, ją nulupkite ir išimkite sėklas. Tada sutarkuokite stambia tarka.

Suberkite druską, citrinos žievelę, susmulkintus salierų lapus, česnaką, pipirus ir išplaktus kiaušinius. Maišydami suberkite miltus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Papuoškite salierų lapais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą