
Ingredientai:
300 g | Grybai |
400 g | Špinatai |
50 g | Miltai |
200 g | Mocarelos sūris |
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 skiltelė | Česnakai |
0,5 stiklinė | Aliejus |
sauja | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Grybus smulkiai supjaustykite.
Špinatus sudėkite į verdantį vandenį, po 2 minučių nukelkite nuo viryklės, nukoškite. Išimkite ir susmulkinkite.
Dubenyje sumaišykite grybus, špinatus, kiaušinį ir pipirus. Įdėkite smulkintas petražoles ir česnaką. Sumaišykite, suformuokite skritulėlius.
Į centrą įspauskite po gabalėlį mocarelos. Tada apvoliokite kukulaičius miltuose.
Kepkite kukulaičius įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Paskui sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Apibarstykite druska ir patiekite.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.