Įdaryti pievagrybiai

Ingredientai:

12 vnt. Pievagrybiai
300 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
100 g Lapinės salotos
2 šaukštas Sojų padažas
1 vnt. Čili pipirai
šaukštas Laimo vaisių sultys
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.

Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Kepurėles įdarykite paruoštu faršu, stipriai įspausdami į kepurėles. Apkepkite grybus įkaitintame aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Supilkite sojų padažą, uždenkite dangčiu ir patroškinkite dar 2 min.

Salotas nuplaukite ir stambiai suplėšykite. Pipiro ankštį supjaustykite žiedeliais. Pagardinkite druska, aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis. Viską išmaišykite ir patiekite su pievagrybiais.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą