Ingredientai:
500 g | Jautienos išpjova |
400 g | Voveraitės |
1 vnt. | Svogūnai |
80 g | Grietinė (riebi) |
sauja | Petražolės |
40 g | Sviestas |
100 ml | Vištienos sultinys |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Išpjaustykite iš mėsos plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Voveraites nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną rankomis išskirkite į tris – keturias dalis. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Petražoles susmulkinkite.
Svieste apkepkite svogūną, voveraites, petražoles ir mėsą. Baigiant kepti įberkite druskos, įpilkite šiek tiek vištienos sultinio, sudėkite grietinę. Pakaitinkite 3 min. ir nukelkite nuo viryklės. Patiekite su bulvių koše.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.