![](receptai/images/d4bbd0ca4588dff1e79f09015ff7977d.jpg)
Ingredientai:
500 g | Virta jautiena |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
3 šaukštas | Pesto padažas |
1 vnt. | Lapinės salotos (gūžė) |
250 g | Vyšniniai pomidoriukai |
100 g | Marinuoti artišokai |
50 g | Kedro riešutai |
25 g | Parmezano sūris |
Gaminimas:
Nedidelėje lėkštėje pabarstykite pesto padažą šviežiai maltais pipirais, kiek praskieskite vandeniu, kad būtų tirštas užpilas. Sudėkite į gilų dubenį salotų lapus, artišokus, pomidorus, užpilkite didžiąja dalimi užpilo, išmaišykite.
Mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite juos į salotas ir apliekite likusiu užpilu. Jei norisi, galite dar užpilti alyvuogių aliejaus. Apibarstykite salotas kedro riešutais ir parmezanu.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.