Itališkos salotos su jautiena

Ingredientai:

500 g Virta jautiena
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
3 šaukštas Pesto padažas
1 vnt. Lapinės salotos (gūžė)
250 g Vyšniniai pomidoriukai
100 g Marinuoti artišokai
50 g Kedro riešutai
25 g Parmezano sūris

Gaminimas:

Nedidelėje lėkštėje pabarstykite pesto padažą šviežiai maltais pipirais, kiek praskieskite vandeniu, kad būtų tirštas užpilas. Sudėkite į gilų dubenį salotų lapus, artišokus, pomidorus, užpilkite didžiąja dalimi užpilo, išmaišykite.

Mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite juos į salotas ir apliekite likusiu užpilu. Jei norisi, galite dar užpilti alyvuogių aliejaus. Apibarstykite salotas kedro riešutais ir parmezanu.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą