Kalmarų žiedai su lašiša ir grietinės padažu

Ingredientai:

5 vnt. Kalmarai
200 g Rūkyta lašiša
2 vnt. Agurkai
2 šaukštas Grietinė
žiupsnelis Krapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Kalmarus 2 – 5 minutes apvirkite pasūdytame vandenyje, kai atvės, supjaustykite 5 mm storumo žiedais. Sudėkite vienu sluoksniu į dubenį, į kiekvieno žiedo vidurį įdėkite po gabalėlį lašišos.

Nulupkite agurkus, sutarkuokite, nusunkite sultis. Susmulkinkite krapus. Sumaišykite agurkų sultis, krapus, grietinę, įberkite druskos. Padažą galite supilti į nedidelę padažinę ir pastatyti į indo vidurį.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą