Ingredientai:
5 vnt. | Kalmarai |
200 g | Rūkyta lašiša |
2 vnt. | Agurkai |
2 šaukštas | Grietinė |
žiupsnelis | Krapai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Kalmarus 2 – 5 minutes apvirkite pasūdytame vandenyje, kai atvės, supjaustykite 5 mm storumo žiedais. Sudėkite vienu sluoksniu į dubenį, į kiekvieno žiedo vidurį įdėkite po gabalėlį lašišos.
Nulupkite agurkus, sutarkuokite, nusunkite sultis. Susmulkinkite krapus. Sumaišykite agurkų sultis, krapus, grietinę, įberkite druskos. Padažą galite supilti į nedidelę padažinę ir pastatyti į indo vidurį.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.